Nieuws

Stichting Cascade 20 Jaar

Stichting Cascade 20 Jaar

Afgelopen zaterdag 23 september vierde Cascade haar 20 jarige bestaan tijdens een speciale, feestelijke jubileumavond. en ik was er bij om het vast te leggen op de gevoelige plaat. 

Presentator van de avond was Rene van Meurs, bekend van o.a. comadytrain. De kersverse voorzitter Ad Dogger hield een korte toespraak waarin hij het bestuur en medewerker bedankte voor hun inzet in de afgelopen 20 jaar en hoop dat dat de komende 20 jaar zo blijft.
Na deze woorden ging een gevarieerd programma van start met optredens van onder andere, Sjaak Bral, Alex Ploeg, Benjamin van der Velden, Karin Bruers en Nol Havens, en een exclusief kleedkamer concert door Roos Blufpand. De avond werdt afgesloten met een spetterende muzikale afsluiter door de Nederlandse Robbie Williams.

 

Informatie

Fotografie voor bedrijf en particulier.

FotoExpressie is van vele markten thuis. Dankzij inlevingsvermogen, brede interesse en vermogen om mee te denken is er veel mogelijk op fotografisch gebied. Bij Fotoexpressie is kennis en kunde in huis van de fotografische technieken, waardoor we in uiteenlopende omstandigheden foto's kunnen maken.

Contact

Weteringsingel 130
3342 AL Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0)78 6824715
+31 (0)6 24200103

KvK : 24373772

Aangesloten bij de NVJ/NVF